Ebédre.

2010.05.03. 12:30

A blogot a lehető legjobbkor indítottuk. Igazából senki se ér rá de hát istenem... Most ütött be a gondolat, hogy egy ilyen blog Must Have. Muszáj az embereket megismertetni több és több és még több zenével. Egyszerűen kell... Gondoljatok bele egy fasza koncert közben haverokkal együtt üvöltve isszátok a hideg maláta & komló levest. Nincs is annál szebb, főleg ha túltölt és 1-2 velős sztorival gazdagodik egy - egy ilyen esemény után. Ehhez meg kell ismerni a zenekarokat és a közelgő fesztiválokat. Kezdjük egy kis gyors talpalóval!

Hamarosan itt van pl a MetalFest 2010 amit minden rajongónak csak ajánlani tudok még ilyen ínséges időkben is. Egy két fontosabb info. Május 21-tól - 23-ig. Csillebérci Szabadidő Központ (1121 Budapest,  Konkoly Thege Miklós utca 21.) Jegyár 13.000.Huf.

 

Itt van egy kis étvágy gerjesztő:

Sonata Arctica , Hammerfall ,Amon Amarth, Nevermore, Lamb of god,  Sabaton ,Twillight of the Gods - Bathory tribute , Deicide, Korpiklaani,Finntroll, Death Angel, Deathstars ,Marduk, Brainstrom, Eluveitie, Vader, Kalapács, Dalriada, Nevergreen, Leaves' Eyes, Legion of the Damned , Decapitated ,Powerwolf, Sadist,  Slyosis, Nightmare, Astral Doors, Elvenking , ManticoraSecret Sphere, Varg, Steelwing, Emergency Gate,Persefone, , Vale of Tears, I Divine, Velvet Seal, Damned Spirits' Dance, Megazetor, Chronology, Crossholder.




 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A részletes időbeosztást és zenekarok listáját itt találjátok:
www.hu.metalfest.eu/ro.html

 

A bejegyzés trackback címe:

https://metalazesz.blog.hu/api/trackback/id/tr831970959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása