Stairway to Heaven

2010.05.02. 12:57

Köszöntünk mindenkit sok szeretettel meg egy rekesz serrel! Blogunk ma nyitja meg kapuit az érdeklődő szelleműek előtt, a többiek meg le vannak sajnálva. Szóval próbáljuk korunk és a közelmúlt fémzenei életetét és lemezeit bemutatni.
Most egy hatalmas közhely jön de nem alkuszunk meg, itt csak metál lesz, alteros köcsögök, füves hippik és emo-s fiúlányok badái itt nem lesznek megemlítve.
Próbálunk nektek rendszeresen kritikákat, interjúkat valamint koncertbeszámolókat szállítani, ami elég sűrű frissítést jelent majd. Mivel a szerkesztőség kétpólusú (Fehérvár - Győr) ezért főleg ebből a két városból írjuk a beszámolókat. Kivétel a Rockmaraton és nagyobb fesztek.
 

Jah igen és persze jómagam is megemlítem kicsit. Bazsi vagyok a hegyről na meg az Agyhugykő blogról. Akedvenc bandáimat nem írom le, majd úgyis meglátjátok ha olvastok minket, ha meg nem olvastok akkor jöjjön rátok a szapora. Gitáron játszok valamint tudok még zongorán is autókat tologatni. Sörért nem dugok, tarhálni nem szoktam, a személyi számom 666-al kezdődik mert az úgy trú. Az oviban meg kannásbor volt a jelem. És a kedvenc állatom is az. A kedvenc színem pedig a világosfekete.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://metalazesz.blog.hu/api/trackback/id/tr811968384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása