Elmaradás...

2010.05.11. 11:52

A napokban nem sikerült posztolni... Mindegy legalább érzem, hogy van életem.
Most terítéken lesznek a női énekesek. (: Hogy ne érezzék magukat elnyomva.
Némi demonstráció, hogy mire is gondoltam.


 

 

 

Tudom, hogy az utolsóban nem végig nő énekel csak az acsarkodós részeket.

Délutáni agyrohasztás...

2010.05.06. 17:11

Napokban aktuális zenék apró szösszenete a teljesség igénye nélkül...

 

 

Egy kis demonstráció a napokban szívesen hallgatott dalocskákból. Célom csupán a zenekarok és külömböző műfajok megismertetése. Élvezd. (:

Testmozgás

2010.05.05. 16:32

Általában a köztudatban a rock zene hívői lusta disznók... Nah hát aki ezt gondolja nem volt még igazi koncerten. A sör is az ilyen helyeken általában fájdalom csillapító gyanánt van jelen a tápérték nélkülözhetetlen bevitele melett, hogy a megfáradt "testépítőket" kárpótolja az elvesztett kalóriákért, ruhadarabokért fogakért stb-iért. Ez eléggé össze függéstelennek tűnhet de a következő gyakorlatoknak a megtekintése után mindenki érteni fogja!

A csoportos gyakorlatok főbb elemi következnek.. Wall of Death,MoshPit,CirclePit,Mudpit


 

 

 

Hát merje valaki azt mondani hogy nem élnek egészségesen... Lefutnak egy egész maratont.

Nem sokban kapcsolódik a zenéhez, de szerintem minden Metál kedvelő számára bejövős lesz... Angol tudás szükséges... Vagy csak tudj olvasni. Kötelező darab. 

 

 

 

 

 

 

Skatulya

2010.05.03. 18:52

Bazsi állttal is megemlített gondolkodás mód sajnálatos módon uralja a köztudatot...
Egy veterán Metál hallgató számára ez igen kellemetlen helyenként. Nem siránkozás képpen de azért nem jó érzés ha esetleg az ember külsőségekben utazik, vagy netalán megismerik zenei ízlésést és utána már máshogy viszonyulnak hozzá. És ez nem pozitív megkülönböztetés. Szúrós tekintetek, lekezelő modor és van aki még úgy ember számba se vesz. Mert minden "Rocker" sátánista, és kecskékkel közösül, vagy áldoz fel.
 

Nah ezek ellen a hiedelmek ellen szeretnék tenni az alábbi zenei alkotásokkal!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ami elsőre szembe ötlik (fülbe méginkább) semmi hörgés... és semmi kéztetést nem érez a hallgató a kecske vérének megivásához nem igaz? (:

A metál árnyoldalai

2010.05.03. 18:04

Azért a kiválló zenészeken kívül sajnos mások is próbálkoznak alkotni ebben a műfajban. Jegyezzük meg gyorsan hogy sajnos.
De ebből legalább látszik hogy ez a zenei stílus nem a vérevésről eszetlen hörgésről szól mint azt sokan elképzelik a sztereotípiák alapján. Igenis lehet benne vicceket, életörömöt és mély érzéseket találni. Na mondjuk ebben a videóban csak mély fájdalmat...

 

Ebédre.

2010.05.03. 12:30

A blogot a lehető legjobbkor indítottuk. Igazából senki se ér rá de hát istenem... Most ütött be a gondolat, hogy egy ilyen blog Must Have. Muszáj az embereket megismertetni több és több és még több zenével. Egyszerűen kell... Gondoljatok bele egy fasza koncert közben haverokkal együtt üvöltve isszátok a hideg maláta & komló levest. Nincs is annál szebb, főleg ha túltölt és 1-2 velős sztorival gazdagodik egy - egy ilyen esemény után. Ehhez meg kell ismerni a zenekarokat és a közelgő fesztiválokat. Kezdjük egy kis gyors talpalóval!

Hamarosan itt van pl a MetalFest 2010 amit minden rajongónak csak ajánlani tudok még ilyen ínséges időkben is. Egy két fontosabb info. Május 21-tól - 23-ig. Csillebérci Szabadidő Központ (1121 Budapest,  Konkoly Thege Miklós utca 21.) Jegyár 13.000.Huf.

 

Itt van egy kis étvágy gerjesztő:

Sonata Arctica , Hammerfall ,Amon Amarth, Nevermore, Lamb of god,  Sabaton ,Twillight of the Gods - Bathory tribute , Deicide, Korpiklaani,Finntroll, Death Angel, Deathstars ,Marduk, Brainstrom, Eluveitie, Vader, Kalapács, Dalriada, Nevergreen, Leaves' Eyes, Legion of the Damned , Decapitated ,Powerwolf, Sadist,  Slyosis, Nightmare, Astral Doors, Elvenking , ManticoraSecret Sphere, Varg, Steelwing, Emergency Gate,Persefone, , Vale of Tears, I Divine, Velvet Seal, Damned Spirits' Dance, Megazetor, Chronology, Crossholder.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A részletes időbeosztást és zenekarok listáját itt találjátok:
www.hu.metalfest.eu/ro.html

 

Break...

2010.05.02. 17:39

Ez nem volt előre betervezve....
De mindenki tudja hogy vannak olyan dolgok amiket az embernek meg kell osztania másokkal.
Hát ez is egy olyan dolog. A banda az Electronical Destruction nevet viseli. Feltörekvő srácok Indonéziából... Ami a poszt tárgyát képzi az a 2009 ben megjelent lemezük a HIT !HIT!HIT! vagy inkább nevezzük EP-nek mivel csak 5 számot foglal magában. A srácok tudtommal az elsők és egyetlen csapat akik Nintendocore-t játszanak. Igen ez már hivatalos megnevezésük. Metalcore után szabadon van már minden oldal ága ennek a műfajnak. De ez még engem is meglepett. Próbálnék keresni valami kapaszkodót ebben a zenében amivel leírhatnám számotokora hogy mi is ez. Nem megy... Itt a borító és a myspace valamint egy Youtube link. Próbáljátok Megemészetni. Csak saját felelőségre.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=Bu4lcVmkBL8
MySpace: http://www.myspace.com/electronicaldestruction

10/2
 

 

Aktuális kedvencek Top 10.

2010.05.02. 14:44

Bazsi Kedvencei.

 ElőadóAlbumMegjelenés
1EnisfernumIron2004
2MegadethRust in Peace1990
3MetallicaMaster of Puppets1986
4WintersunWintersun2004
5DemonlordHelltrust2002
6AgregatorEmberség2009
7NortherDeath Unlimited2004
8Woods Of YpresWoods III: Deepest Roots And Darkest Blues2008
9HypocrisyThe Arrival2004
10TherionGothic Kabbalah2007


 

1ns0mn14 Kedvencek.

 ElőadóAlbumMegjelenés
1In FlamesAll1993-2009
2SoilworkAll1995-2010
3Arsonist Get All The GirlsHits From The bow2006
4As I Lay DyingAn Ocean Between Us / The Powerless Rise2007-2010
5Heaven Shall BurnEndzeit (Iconoclast I)
Live in Bildersdurm (Iconoclast II)
Invictus (Iconolcast III)
2008-2010
6SlayerReign In Blood1986
7MetallicaKill'em All1983
8SabatonAll1999-2010
9At The GatesAll1990-1996
10Vanishing PointTangled In Dream2000


Legközelebb a DVD-k jönnek!
 

Debut

2010.05.02. 13:28

Üdv minden olvasónak! Én 1ns0mn14 vagyok. Bazsi már bemutatkozott most én következem!
Mindenről, ami a zenével kapcsolatos igyekszünk majd írni számotokra, hogy kicsit jobban átláthassátok ezt a kavalkádot, ami már  műfajt jellemzi. Bazsi és én szerintem bátran állíthatom, hogy két véglet vagyunk ízlés terén és egy adott dologról nem elfogult véleményeket fogtok olvasni! Nem kell feltételen minden írásunkban valami viccet keresni, akármilyen hihetetlen megpróbálunk 1-2 dologhoz normálisan hozzá állni!

Akkor magamról! Sajnálatomra minden hangszerhez analfabéta vagyok. Bár lehet hogy csak egyszer ki kéne próbálni mást is mint az agyatlan üvöltözést. Fanatikus zenerajongó vagyok. Mint minden jó ízlésű ember imádom a sört, és a cigi füstös lepukkant koncert termek hangulatát. (Meg a nagy mellű nőket... Tudom nem trendi, hogy nem vagyok homokos, de a blog se a trendek után megy!) Kedvenc színem az aranysárga tetején hófehér gyönyörű habbal gyöngyöző pohárban... Persze a látszat és a hiedelmekkel ellentétben nem vagyunk alkoholisták de... Ingyen sört bármikor elfogadunk Bazsival! Tehát ne félj meghívni minket!!!

De elég a szövegelésből! Kezdjük!

Stairway to Heaven

2010.05.02. 12:57

Köszöntünk mindenkit sok szeretettel meg egy rekesz serrel! Blogunk ma nyitja meg kapuit az érdeklődő szelleműek előtt, a többiek meg le vannak sajnálva. Szóval próbáljuk korunk és a közelmúlt fémzenei életetét és lemezeit bemutatni.
Most egy hatalmas közhely jön de nem alkuszunk meg, itt csak metál lesz, alteros köcsögök, füves hippik és emo-s fiúlányok badái itt nem lesznek megemlítve.
Próbálunk nektek rendszeresen kritikákat, interjúkat valamint koncertbeszámolókat szállítani, ami elég sűrű frissítést jelent majd. Mivel a szerkesztőség kétpólusú (Fehérvár - Győr) ezért főleg ebből a két városból írjuk a beszámolókat. Kivétel a Rockmaraton és nagyobb fesztek.
 

Jah igen és persze jómagam is megemlítem kicsit. Bazsi vagyok a hegyről na meg az Agyhugykő blogról. Akedvenc bandáimat nem írom le, majd úgyis meglátjátok ha olvastok minket, ha meg nem olvastok akkor jöjjön rátok a szapora. Gitáron játszok valamint tudok még zongorán is autókat tologatni. Sörért nem dugok, tarhálni nem szoktam, a személyi számom 666-al kezdődik mert az úgy trú. Az oviban meg kannásbor volt a jelem. És a kedvenc állatom is az. A kedvenc színem pedig a világosfekete.